doki64 Creative Commons License 2005.11.08 0 0 120
Sziasztok! Tapasztalatom szeretném megosztani sorstársaimmal. Nálam is vendégeskedik a penész az évnek ezen szakaszában megérkezett. Eddig HUMI-NO
volt az egyetlen megoldás.Egy téli szezonban három négy csomagot használtam el. Sajnos még mindíg kevés volt a hatásfoka,mivel egy hét is eltelt mire 1 L víz összegyült. Reggelente megfigyelésem alapján szinte minden ablakomon 1-2 cm páracsík jelent meg. Nemrég vásároltam egy szobai hordozható páramentesítő gépet. Eddig csak jó tapasztalataim vannak. Reggelente száraz minden ablakom és nem változtattam sem fűtési sem szellőztetési szokásomon. Napi 1 órát működtetem és a levegőből 2-3 dl -re való vízpárát szed össze mindez kb 10Ft áram ráfordítással.
Megvásárlást követően 3 órán keresztül használtam és meglepődtem mikor a megmért vízmennyiség elérta az 5-6 dl-t Azóta a lakásban sem érezni azt a nyirkos szagot, nembeszélve az állandó frásztól mert mindíg a sarkokat és szekrény mögötti részeket figyeltem. Utolsó hipós műveletemnél sikerült véresre dörzsölni az ujjaimat,nahát ekkor lett elegem és vásároltam meg a gépet.
Üdv:doki