Igen, az ami gyárilag van beletöltve, a Sajóban mérték, de rosszul emlékeztem, nem -38, "csak" -36 fokos, ráírták a kiegyenlítőtartálytra. :-).
A téli gumihoz.Nyári 195/55R15 85V Kumho 769 Powermax vs. téli 185/60R15 84T Michelin Alpin A2,
kb. 100 km téli gumis száraz, városi futás után.
1. gumizaj szinte semmi, elkezdtem a motor és a futómű hangját meghallani :-)
2. lényegesen kisebb az alulkormányzottság, azokba a kanyarokba ahol a Kumhoval "rá kellett húzni" a Michelin végig tartja az ívet, S kanyarokban nem érezni a "infelkciós pontnál" a gumi oldalterhelés változás miatti szlipjét (hétvégén meglátjuk a Bükkben hogy viselkedik).
3. Lényegesen jobb az utazási kényelme, - aki jár Miskolcon az Ifjúság, a Corvin utcákon , illetve a Madrász Viktor, Battyhány Lajos, Palócyz László, Kis Hunyad útvonalon az pontosan tudhatja mire gondolok - nem rázza ki a fogamból a tömést az autó.
A Kumhohoz még egy, nekem nagyon nem teszik, hogy szinte semmi öntisztulása sincs, még a kerékcsere alkalmáva is volt olyan zúzottkő a bordák között ami a Chevy Sajó hátsó - autótároló - udvaráról, az átadás idejéből származik, pedig az óta 5784 km-t futottak ezek a gumik és amikor és ahol megtudtam tenni kipiszkáltam a mintába beékelődött kavicsokat.
Üdv Y.