otterlo Creative Commons License 2005.11.07 0 0 2521

folyt. 2.

dr. Bátorfi Attila (a helyi SZDSZ elnöke): „Akkor hogy ha már meg lettem szólítva: … nekem elsősorban az volt a feladatom, hogy Érd város érdekei ezekben a szerződésekben, amik korábban tárgyalva lettek, mindenképpen érvényesüljenek! Nem tudom, tetszik-e rá emlékezni kedves Képviselő Úr, hogy amikor itt volt a Csatornázási Művek delegációja, az ügyvezető igazgató asszony még meg is jegyezte, hogy nagyon sok mindenbe bele kellett mennünk, mert olyan erőszakos volt az érdi képviselő, aki az Érd érdekeit képviselte. Elhangzott itt! Többet nem akarnék mondani, mert akkor szerintem még délutánig tartana a testületi ülés. Köszönöm szépen!”

12:34

dr. Döcsakovszky Béla (MSZP Frakció): „… a vitát ezután lezárom. Köszönöm szépen! Még Jakab Béla válaszolhat majd. Újabb kis megjegyzést tehet, miszerint olcsó ügyvéd a Bátorfi úr, örüljünk neki! …”

12:52

Jakab Béla (Civil Frakció): „Köszönöm a szót Polgármester Úr! Valóban Bátorfi Attila mondott egy számot, hogy százezer forint. Én meg szeretném kérdezni azt, hogy ez a százezer forint ez bruttó, nettó … (folyamatos bekiabálásokkal zavarják a képviselő hozzászólását) … nettó, egész évre vonatkozik, … egész évre vonatkozik, egy hónapra vonatkozik? Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy ezen kívül bármilyen más sikerdíj jellegű juttatásra számíthat-e? …”

(folyt. köv.)

Előzmény: otterlo (2520)