otterlo Creative Commons License 2005.11.07 0 0 2519

A rendkívüli ülésen többen is kérdeztek a Veoliás javaslat kidolgozását az önkormányzat szakértőiként segítők megbízási szerződéseiről. A kérdéseik egy részére - még ha többedik nekifutásra is, - választ kaptak. Ezt a kérdezz-feleleket adom most közre:

11:18

Kocsis Béla, képviselő (MIÉP): „Köszönöm a szót Polgármester Úr! Én nekem egy rövid kérdésem lenne, mégpedig az, hogy az ÉTV Felügyelő Bizottságába delegált dr. Bátorfi Attila úr, az SZDSZ helyi elnöke kapott-e bármi féle juttatást ennek a privatizáció előkészítéséért? Köszönöm!”

11:47

dr. Döcsakovszky Béla, polgármester(MSZP Frakció): „ … Bátorfi Attila a várostól, nem is tudom, … Attila szerződésed van a várossal? Azt hiszem, hogy igen, ugye? Igen! A Bátorfi Ügyvédi Irodának szerződése van a várossal, a szakértői tevékenységét azt ennek a jegyében végzi. A … mi a fene ez a, ez a, na hogy hívják, felügyelő bizottsági tagságért pedig a cég szabályai szerint részesül díjazásban a Bátorfi úr. …”

12:06

Jakab Béla (Civil Frakció): „… Azt is megtudtuk, hogy a megbízott ügyvéd cég, az az SZDSZ elnökének, a helyi SZDSZ vezetőjének, elnökének a cége, aki nyilvánvaló, valamilyen összegért csinálja ezt, ezt a munkát. Azt is szeretnénk tudni, hogy mennyiért? Mennyiért csinálja Polgármester Úr, mert ez nagyon fontos kérdés! …”

12:07

dr. Döcsakovszky Béla (MSZP Frakció): „ … Kérem szépen, visszajön Bátorfi Attila, és akkor megtudjuk, hogy ő mekkora horribilis összeget vág ezért zsebre, jó? …”

(folyt. köv.)