Talaltam valamit ami egyideju orommel es banattal toltotte el a szivem, gondoltam megosztom veletek a hozzatartoo tortenettel egyutt.
Iden ossze volt szerencsem sokadszorra ellatogatni a Winfield, KANSASi Wallnut Walley Bluegrass Fesztivalra ahol tobbek kozt kulonbozo zeneszek merkoznek meg egymassal kulonbozo hangszereken. Az idei mandolin versenyen egyalltalan nem voltam ott es nem hallottam az nyertesek kis feloras jamjet sem amit a nagy szimpadon szoktak tartani, de a fesztival napilapjaban (mert ilyen is van) lattam hogy az elozo napi mandolin verseny dobogosai kozt volt egy fiatal lany is. Szamomra mindig jo latni hogyha lanyok kiemelkedoen teljesitenek hangszerukon. Foleg mikor a zsuri vakon egy fuggony mogul ertekeli a resztvevoket (vagyis, nem latja hogy lany).
Mondjuk a sz@r minosegu foto alapjan nem hittem volna hogy a lany 14 eves. S itt jon a szomorusag, hiszen mikor valakinek csak fele annyi ideje volt elni mint nekem es nem 2x olyan jol jatszik mint en az gaz... Mondjuk ebben a nalam ugyancsak fiatalabb Thiele mar annyira kiakasztott hogy mar semmi nem lep meg...
Szoval keresgeltem a mandolincafen ahogy szoktam es raakadtam
egy elado mandolinra.Irja is hogy 2005ben nyerte a fesztivalon (3 mandolint ajanlanak fel mindig a dobogosoknak, az elso helyezett elsokent valaszt, a masodik masodikkent, stb.) es a feltuntetett webcimbol egyertelmuen kiderul hogy noi zenekar. Akkor jutott eszembe hogy ott valami csaj volt a dobogos. Gondoltam elnezek az oldalra. A zenekar oldala es vannak fent zene anyagok amibe erdemes
belehallgatni. Teljesen rendben vannak. Alul van video is par perces riportfilmel es ket koncert notaval.
Enjoy