más ügyből kifolyólag, azt is mindjárt jelzem, a napokban beszéltem egy "fás" emberrel, akitől pl. vettem ezeket is, ő azt mondta, hogy az akác elpusztíthatatlan, mindenki tud a környezetében olyan háború előttik kerítéseket, amelyek még akácból készültek. Ez ráadásul kezelt fa (nem telített mert az akácnál felesleges, de át van itatva ilyen "bogaras anyaggal"), úgyhogy szerintem fogja bírni. Ami a lépcsőkben van
az már másfél éve le van rakva, annak semmi baja.
Technológia: 10-20 cm nagy szemű murva, 10-15 cm kis szemű murva, 10-15 cm sóder és arra jön az 5 cm vastag korong. Közé szintén murvát szórtam, hogy tartsák egymást, a végén meg homokot kell közé söpörni, de ha valaki nagyon "csilivili" akar lenni, akkor ma már lehet kapni színes murvát, azt is lehet a végén közé rakni, így érdekesebb. Én a "jogi diplomámmal":)) csináltam meg, úgyhogyha nekem sikerült, akkor mindenkinek fog sikerülni. Egy fontos dolog van: az akáckorong könnyen törik, ezért érdemes a kívánt szintnél max 0,5 cm-el magasabbra rakni, majd a sóderbe döngölni (én egy 5kg-os kalapács másik végével-nyelével csináltam a befejező munkákat). Ha sokat ütjük az akáckorongot, akkor többfelé törik, ez van ez ilyen.