Kedves Bomlott agy!
"Egészen pontosan mikor akarta az amerikai/német állam v. a lokátorszakértők népes serege megszálni a zengőt?"
Tényleg, meg akarták szállni? Honnan tudod? De csúnya fiúk! Fujj, na még ilyet... Én most hallom ezt először, tudsz valamit? Egy idézetet egy hsz.t? Mintha valami ellentmondás lenne az állításod (kérdésed) és a hsz-em között. Feltűnt?
"Esetleg miért kell józan belátás ahoz,hogy a köztulajdon a KÖZ-é , és nem pár száz megszálotté?"
Szerinted? Egyébként miért kérdezed tőlem, ilyet sem írtam. A józan belátást azért Tőled már nem várom el.
"...megvágnak-e még pár ezer ft-re,vagy esetleg kap-e hitelt vállalkozásom..."
Hát bevallom tegnap nem veled és a hiteleiddel álmodtam de kíváncsi lennék arra a hitelbírálati lapra amire azt írják: mivel meghiúsul a Zengőn való lokátorépítés a Bomlott és társa kft, az üzleti terve a benyújtott fedezetek és az élő szerződés állomány ellenére sem kap hitelt! Cenzúrabizottság.
Közérdek Eke definició:Amivel a köz jó sok pénzét el lehet költeni pár 100 szüklátókörű mélyzöld miatt.
Sajátos terminológiád nincs idézetekkel megerősítve így az csak irói munkásságod részét képezi...
"Még sokat kell gyakorolnom amig el tudom érni az átlag világoszöld színvonalát.."
Igen ebben a célodban támogatlak és kérlek olvass többet. Én meg rágódok azon hogy mi lehet az átlag világoszöld színvonala: khaki? katona zöld?
Segítenél?