Hátz ne haragudj, de akkor te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. Lehet éppenséggel hogy végig járta a lépcsőfokokat, de ne aggódj. Itt is van kivétel, ne magyarázd be nekem, hogy ott sem pofára megy a dolog. Akkor vajon némely mekibe mér nem ragaszkodnak az okos, értelmes, józan gondolkodású emberekhez? Nem egy ilyen esetről hallok, hogy olyan emberek hagyják ott a mekit, akik legjobb dolgozók, és egyszerűen semmi ragaszkodást sem m utat a vezető feléjük, pedig jónéhányan szimpatizánsok. Én pontosan tudom, hogy van nagyon sok olyan vezető, aki 1-2 hónapot (se) dolgozott mint dolgozó, és már nyomja rögtön utána a fehéringes témát. Nekem ezt ne magyarázd be. Ha meg a "dolgozók" engem kihasználtak, én erre csak azt mondom, hogy inkább használjon ki a saját munkatársam, mint egy felettes. Mert egy felettesnek én beszólok... Tetszik neki vagy sem, én azt mondom, hogy akkor honaptól nem jövök, viszontlátásra. Ahol utólagos hangszóró és hangfal beépítést vállaltam autókba, nem egyszer eljátszottam ezt. Pontosan tudta a főnök, hogy jól melózom, és más is tudta, és nem engedtem meg azt, hogy porig alázzon. Mert különben aholj polacsek, holnaptól szerezzen embert, a hivatalos "munkaügyi" papírokat meg elrendezi az unokatesóm. A másik eset a számítógépes tervezés volt. Főnök úr bejelenti hogy lassan dolgozom. Na nem kellett több, másnak harmadannyit sem csináltam. Persze megjegyeztem, hogy "na lassan dolgoztam? elég lassan? vagy dolgozzak lassabban, és holnapra inkább be se jövök?" Ekkor elgondolkodott. Mondom "bocs, de ha nem tetszik az eredeti tempóm, rúgj ki a picsába... majd szerezz be még egy olyan jó cad-rajtzolót mint én" (nem nagyképűségből mondom) Utána beismerte, hogy tévedett és sajnálja az esetet. Ez egyszerűen felháborító hogy ezek a fasz vezetők egyszerűen nem dolgozói beállítottságúak. Persze utána megy a nyilinyali... (nem kellett több, másfél hónap után ott hagytam a picsába, állítólag azóta is keresi a hozzám hasolnóan jó szakembert)
Sorolhatnám még a préselős esetet, a raklapnyi őrölt kávé pakolást... Meg a többit...
Undorító amit némely köcsög képzel magáról