cz.ildi Creative Commons License 2005.11.03 0 0 45

Szia!

Örülök, hogy jobban vagy, a fogfájás az nagyon rossz tud lenni. Nekem talán kétszer, volt fogfájásom ezért nem is hagyom, hogy odáig jusson a dolog. Különben is a fog olyan, ami nem gyógyul meg magától, hanem csak rosszabb lesz.

Én sem jutottam már egy ideje a géphez, mert a múlt héten a férjem volt influenzás, amikor jobban lett, ővé volt itt a terep. Ezen a héten az Erik unokámnak iskola szünet van, és ezeket a szüneteket lehetőség szerint itt tölti nálunk, sőt két napig itt volt a lányom a kislány unokámmal, a "Luca kisasszonnyal". Szóval nagy élet volt itt, volt dógom. Ja, és elköltöttem egy csomó pénzt, mert jön a Luca szülinapja és vettem neki egy pár szép ruhát, ami neki is tetszett, mert ő aztán egy igazi nő. A lányom nem volt ilyen kicsinek, mint ő, imád öltözni, mindenféle dologgal díszíti magát, csatt, szalag, nyaklánc, karkötő és egyebek. Eriknek is vettem három hosszú ujjú pólót és zoknikat, de ő még a boltba sem akart eljönni. Én is sütöttem főztem és egy kicsit kényeztettem őket.

Örülök, hogy neked is részed volt, egy kis kényeztetésben.

Előzmény: Regehű (40)