cyrro Creative Commons License 2005.11.03 0 0 58
Amit most leírok ma éjszaka álmodtam. Ez egy tipikus "erős álom" !
(senkit ne rémisszen meg a benne lévő sok erőszak, átvitt értelme van )

Egy iskola, vagy egyetem, de egyszerre kastély szerű épületben voltunk. Több ismeretlen társammal együtt, talán diákok vagy rabok lehettünk. Valahogy ráébrettem arra a képességemre, hogy át tudok menni a falakon. Mindha szellem lennék. Képességem segitségével segíten próbáltam a társaimon. Tiltott, zárt helyekre mentem be és kölünböző apró dolgokat hoztam ki nekik. Egy idő után a kamerákat is hatástalanitamom kellett mert elkezdtek figyelni. Éjszaka örséget állítottak, hogy elkapjanak. Sanjos több ört meg kellett ölnöm , hogy ki tudjak szabadulni. Sajnáltam öket, de nem volt más választásom. Szabályos üldőző hadjáratott kezdtek ellenem, mivel kiderült a képességem és mindenképpen el akartak pusztitani. (Tehát nem a tetteim , hanem a képességem miatt üldöztek!) Egyre nagyobb veszteségeket szenvedtek el. Egyszer megpróbáltam elmenni ebből az épületből és majdnem bekeritettek. Rájöttem ,hogy nyilt terepen nincs esélyem, csak ott ahol falak, fák vagy egyéb tereptárgyek vannak. Egyszer csak ugy tudtam elmenekülni, hogy átmentem, belemenekültem vastag törzsű fák sürüjébe. Ekkor már egy egész hadsereg üldözött. Egy gyártelep szerüségre jutottam. Több lift volt, próbáltak bekeriteni, beszoritani a liftekbe. Mindig kicsúsztan az üldözők szoritásából. Olyan zseniális megoldások jutottak eszembe, amin még most is csodálkozok. Végül rájöttem ,hogy nem fognak békénhagyni ezért ellen támadásba lendültem. Mindenkit megöltem aki üldözött, igy megöriztem titkomat.