Zoli59 Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1133

Üdv a csapatnak!

Nos akkor egy rövid beszámoló az 1,6-os SW Lacettiről. Október 21-én vettem át, ma tankoltam azóta először és 8,27 l jött ki fogyasztásnak. Ez 90%-ban belvárosi dugókban megtett út. Még csak 600 valahány km van benne. Nekem nagyon tetszik az autó, 8 évig egy Daewoo Esperom volt, 184e km-t tettem bele a 8 év alatt. Annak is nagyon jó volt a fogyasztása, egy Budapest - Zágráb - Bréma - Paks - Budapest körben (3600 km, flúgos futam, azaz nagyon kellett sietni, többnyire ahol lehetett 150 - 160 km/ó) az átlag fogyasztás 6,2l volt. A váltó nekem az Espero után nem szokatlan, hosszú utakon jár, de pontos, sem a régiben, sem ebben még nem váltottam soha mellé. Ez az autó az Esperonál még kényelmesebb, 2 cm-el rövidebb, de már az első pillanatban belopta magát a szívembe. Egyetlen dolog nem tetszik, a 27W-os ködlámpa izzó. Remélem ki lehet cserélni nagyobbra. Más negatív észrevételem eddig nem volt. Remélem ezzel az autóval is olyan kevés gondom lesz, mint az Esperoval. Esperoban akksi 7 évig tartott ki. Most nyáron vizsgázott, most kellet az elejében először két gömbfejet cserélni. Pedig naponta járok a Grassalkovich úton - most megcsinálták - de aki ismerte a nyár előtt, az tudja, hogy milyen volt. Szóval a Daewoo - Chevy ár/érték arány szerintem verhetetlen. Remélem a többi olvtársnak is jó véleménye lesz a Chevyjéről.

Üdv

Zoli59