az általatok mélyen tisztelt kommunista gyilkosok
Ezt írtad. Csupán annyit kértem: nevezd meg azokat az általunk mélyen tisztelt kommunista gyilkosokat. Ne gyere nekem a sunyi általánosítással. Egyenes állítást tettél: az általatok mélyen tisztelt kommunista gyilkosok, támaszd alá adatokkal. Ha nem tudod, akkor pedig húzz a rittyóba hülye kis komcsizó kretén.
Nem feltételezem, hogy szabadidőtökből ennyit áldoznátok olyan párt és értékrend képviselőire, akiket nem tiszteltek!
Ez esetben maradjunk az egyes számnál. A hozzászóklásaim 90%-a tömény FIDESZ-baxtatás. szabadidőmből a FIDESZ-re áldozok. Tehát én tisztelem a FIDESZ-t? Nem, babaám, én lenézem, megvetem, a pokolba kívánom őket. Úgyhogy mellélőttél esmét.
Két embert neveztél meg a "válaszodban: Hornt és Gyurcsányt. Most már csak azt kellene bizonyítanod, hogy akár Hornt, akár Gyurcsányt itt, ezen az oldalon "mélyen tiszteljük", valamint azt, hogy kommunista gyilkosok.
És Ti az ilyenekért vagytok oda!
Miből gondolod, hogy "mi" az ilyenekért oda vagyunk?
Lehet berzenkedni ez ellen, attól még több millióan ebben az országban ezt így gondoljuk!
Lehet, hogy sokan vagytok, de nem elegen. ÉS, ha rajtam múlik, nem is lesztek elegen soha. Pont a Hozzád hasonló kis-Orbánok miatt.
Summa summarum: nem vagy több egy ócska FIDESZ-droidnál, aki a pártközpontban belétáplált szavakat böfögi vissza a fórumon.