malenykij polgar
2005.11.02
|
|
0 0
1620
|
Hetfön megkaptam a cserekeszüleket. Bevittem a szervizbe a halozati töltöt, mert meg az elsö kütyü feltöltesenel erdekes hangokat adott, pukkanasok, sercegesek. A szerviz megallapitotta, hogy a keszülek halott. Tehat ezt is csereltek. Mondtam a szervizesnek, hogy a fülhallgatot meg nem probaltam, tehat lehet, hogy meg talalkozunk. Ö nevetett, en nem. Kedden beüzemeltem a cserekütyüt. 1859 zeneszambol 54-et felmasolt az iPodra (ezeket le is jatszotta), majd pedig közölte, hogy az adathordozo nem olvashato es nem is irhato. :( Többszöri reset nem segitett, igy hat elinditottam egy komplett törlest. Sikeresen vegrehajtotta, majd pedig közölte, hogy a firmware irasahoz a halozati töltöre van szüksege (amely momentan a szervizben leledzik). Forumokon utananeztem, allitolag Windowsos hibajelenseg, nem az iPod hibaja. Meg van türelmem, megvarom az uj halozati töltöt, ha azutan sem megy, beiratkozom egy iPod/Windows gyorstalpalora. Egyuttal tisztelettel üdvözlöm az Apple ceget, akik ugy intezik, hogy a kereskedönek meg veletlenül se legyen halozati töltöje raktaron, amit az ügyfel kezebe adhat. Varjon csak az ügyfel. |
|