Jacques de Molay Creative Commons License 2005.11.01 0 0 186
159-ben írtad:

Mi most jöttünk haza Kosról. Idén harmadszor utaztunk velük, de nem azért, mert annyira jók, hanem, mert nincs más. A fakultatív utakat magunknak intézzük kint, mert kb harmad áron lehet megoldani. Pl. Autó a Neckermanntól 70 euro/nap ugyanaz egyénileg 30/nap. szigetkörút 36 euro/fő Az előbb említett autóban 4-en elférünk és 12 euróból megúsztuk a benzint. Budrum 46 euro. A kikötőből illetékekkel együtt 17 euro. Szomszédos szigetek 46 euro helyi irodánál 20 euro, gyerekeknek ingyen. Az idegenvezetőik csapnivalóak, én többet szoktam tudni, pedig csak az interneten nézek szét és elolvasok egy utikönyvet. De ki mást válasszunk? Van tippetek?

Hát, erre (különösen a vastagon szedett részre) válaszoltam én, hogy menjél saját szervezésben, mert az mindenképpen alternatíva. De ha neked jó a rosszabb, de biztos, mint a jobb, de kevésbé biztos (persze ez a "kevésbé biztos" nagyon relatív), akkor csak add oda pénzedet olyan embereknek, akik magasról tesznek arra, hogy te hogyan nyaralsz. Azért szívesen.
Előzmény: pongracz13 (183)