Sarkany
2005.10.30
|
|
0 0
2815
|
Valakik az elmúlt napokban, valószínűleg az éj leple alatt, telerondították a város több pontján a villanoszlopokat B3 méretű plakátokkal. A plakát alapszíne fehér, és kb. 30 cm átmérőjű narancssárga körbe írt szövegeket tartalmaz.
Olvashatjuk, hogy: - Vannak jó dolgok, amiket folytatnunk kell! - Vannak rossz dolgok, amiket meg kell szüntetni! - Vannak hibák, melyeket nem akarunk mégegyszer elkövetni!
Első ránézésre, a narancssárga kör okán, a Fideszt gyanusítottam a plakátok kiragasztásával, de a szövegek gondos tanulmányozása után elhessegettem magamtól ezt a gondolatot.
Aszongya, vannak jó dolgok... Az elmúlt három és fél év parlamenti retorikája alapján jó dolgok nem léteztek a Fidesz szerint. Csak rossz dolgok voltak és vannak, úgymint: töpörödés, létbizonytalanság, munkanélküliség, bankárok és kommunisták, stb.
A második helyen idézett szöveg akár a Fidesztől is származhatna, de miután elolvastam a harmadik feliratot is, végleg sutba hajítottam ezt a gyanusítást.
Méghogy vannak hibák, amiket nem akarunk mégegyszer elkövetni?! Na, ez biztos nem Fidesz műve! Ilyen beismerő vallomás Fideszes politikus száját még egyetlen egyszer sem hangyta el. A Fidesz bármit is mond vagy tesz, az egyszerűen tökéletes és punktum!
Megválaszolatlan maradt tehát számomra a kérdés: Kik csúfították össze a várost ezekkel a förtelmekkel?
Tudja valaki a választ?
|
Előzmény: makopa (2794)
|
|