alfredoo Creative Commons License 2005.10.29 0 0 991

utu

melyen szegyellem magam hogy ezt a ketnyelvu dolgot felvetettem. es lehet ugy is erteni hogy ketnyelvu vagy pedig nem igazan erre gondoltam. biztos elkeseredett voltam azert mentem bele ebbe az utcaba. de tokre felesleges volt veled, aki ilyen elkeseredettsegre semmi okot nem adtal.. vagy jopofanak tunt ami nem volt jopofi.

tehat szogezzuk le, tudomasul vettem es addig is tudtam hogy nem gondolsz gonosznak es vegul is ez is egyik alapja levelezesunknek. en meg bunko voltam hogy ilyeneket leirtam es nem is gondoltam ilyenekre.

csak arra gondoltam hogy a szavak neha mast fejeznek ki mint amit gondolunk.! hulyeseg volt ezt pont veled kapcsolatban leirni.

utu

nem tudom hogy ezt ironiabol irtad e?

'mert lehet zsidó kicsi, nagy vörös és szőke, még az sem szükséges, hogy zsidó legyen, elég ha az anyja az.:)))'

ha onvallalas akkor miert is eleeg ha edesanyank az? hiszen az determinaciot jelent? ha eleeg. hiszen akkor ha akarjuk ha nem azok vagyunk! ez ellentmond annak hogy emberek vagyunk es a lehetsegesseg hatarain belul, a fizikai lehetsegesseg hatarain belul azok vagyunk amiknek valljuk magunkat. raadasul az meg nem eleeg ha esetleg edesapank az. ez onkenyes es esetleges. miert is csak az egyik szulo szaamit?