Erre a hibára egyetlen magyarázatot találtam: mivel azt gondolták, hogy talán pont Jessica fia lesz a "kvizácháderak", meg akarták várni, hogy mi lesz a gyerekből. De ez ellenkezik a BG-k logikájával.Marpedig igy volt. Azt kisakkoztak, hogy ha Paul lany lett volna, akkor a kovetkezo iteracioban mar megkaptak volna azt, amit akartak.* Viszont nyilvan nem akartak kettot. Az Fortelem lett volna. Es nyilvan szamoltak is. Peldaul igy:
Valaszthatok A es B gyermek kozul (akar mindkettot is). Ha A "could he be the one" szerencses, akkor 50% esellyel nyerek, ha B szerencses, akkor 90% esellyel nyerek. De ha mindketto bejon, akkor buktam mindent.
Lehetosegeim:
A es nem B: 50% nyeres, 50% kudarc
B es nem A: 90% nyeres, 10% kudarc
A es B: 50% nyeres, 5% kudarc, 45% Fortelem
Nyilvanvalo, hogy a masodik lehetoseget kell valasszam. Ezt zavarta meg Jessica a zzal, hogy megszulte A gyermeket, igy meghagyva nekem a rossz (elso) es a meg rosszabb (harmadik) kozti valasztast. Kit ne idegesitene ez?
Nyilvan felmerult az evidens megoldas is: Pault meg kell olni meg gyerekkent. De ki meri bevallalni, hogy a K.H. egy kizarolag az o letrejotte erdekeben megolt fiugyermek es baty emleket is orokolje a nagyanyjatol illetve az anyjatol?
(Mas a kulon agon torteno kiserletezesek esete, hiszen ott minden tovabbi nelkul megolhettek volna a tobbi jeloltet, ahogy az elso bejon.)