hvik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2586

Meg szabad esetleg kérdezni csak kíváncsiságból, hogy mennyibe kerül? Ma egy ilyen Mo.-n?

Hammondom: a hanggenerátor motorja egy gumival áttéve hajt egy nemtommit. Mi az? Valami generátor? Valahogyan bekaksiztak a 8' és az 1 3/5' -ös hangjai. Hogy lehetne betekintést szereznem, illetve javítást véghez vinnem (hogy kell leszedni a felső bútorelemet)? Ja, és a vibrato kapcsoló sem mindig ok. A vibrálást itt egyébként valamilyen motorforgás keletkezteti? Mert lelassult az is, mikor hangot tartva kapcsoltam ki a gépet.

A PERCUSSION az jól tudom hogy kicsit más tartalommal van megtöltve a Tiétekéhez képest az én TR200-amnál? Ilyen (szerintem hülyeségek), hogy: xylophon, meg marimba, banjo, guitar, stb. Ez tök más mint a nagyokon, meg a régebbieken. Na hát a "dobgép" se egyszerű. 6 gomb adja a "dobhangokat", de be lehet állítani az alsó manuálra, hogy azzal szóljanak. a "PERKA":) Hát ez jobban az szerintem, mint a banjo és társai. Na, de ezek csak apróságok, imádom ezt az orgonát, és első, hogy a legfontosabb dolgok működjenek. Hogy tudok tehát belenézni a drawbar részlegbe?

Pedálsorról annyit, hogy nekem bőven elég lenne, ha a síma saját hangja lenne, és lennének hozzá talpak. Köszi mindent Zsolt.

ÜDV

VLE