Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2770
Icewall, elgondolkodtál már azon, miért hagytál cserben?

Segítek, összefoglalom az eddigieket.

Megígérted, hogy segítesz, bevallásod szerint ezt pusztán emberbaráti megfontoládból is megtetted volna, ami igen dícséretes, mindezeken felül megállapodtunk abban, hogy én adok neked egy rakás alkatrészt, hátha tudsz belőle valamit hasznosítani, te pedig segítesz a régi gépet virustalanítani, újat beüzemelni és a régit hozzákapcsolni.

Ennek egy része meg is valósult: némi botladozással az új gépem beüzemelésre került, a régi nálad vírustalanítás alatt állt, amíg én kórházi műtéten voltam 3 napig. Utána néhány napra eltűntél, többször hívtalak telefonon, még a topikban is kerestelek. Aztán te magad jelentkeztél, többször egyeztettünk telefonon, majd személyesen is, elhoztad hozzám a régi gépet meg a zsinórokat, csak arra vártunk, hogy a Karakternél megcsináltassam a végét, és mindezen találkozásaink alatt semmi fennakadás nem volt, végig konstruktív volt a viszony.

Aztán hiába hívtalak, eltűntél minden magyarázat nélkül, majd 2 hét múltán (nem nekem, hanem ország-világnak) azzal magyaráztad, hogy:

1. azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert odavittem neked 1000 éves cuccokat (amiket anno fenntartás nélkül elfogadtál és nem kifogásoltál), továbbá

2 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a gépvásárlást galád módon a konyhafelújításod idejére időzítettem (azért a konyhád felépült, a személyes segítségem nélkül, és végül is az eredetileg tervezett keret negyedéért vettük a gépet, a te javaslatod szerint), továbbá

3 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a régi gépemen nem volt driver, (amit jól tudtál) és ez megnehezítette az új gép telepítését, a (PDF-et pedig már tisztáztuk, hogy félreértetted), továbbá

4 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a feleségemnek nem tetszettek a kábelek.

Egyéb indokod nem volt.

Lásd be, hogy nem igazán szilárd az érvkészleted. Nos, arra kérlek, hogy gondold át még egyszer, és annak fényében hozz döntést.

Mondom, velem már így is eléggé kiszúrtál, bármi volt is a vétkem, megbűnhődtem azzal, hogy a betegségem 4 hete alatt nem élvezhettem a második gép előnyeit, és nem tudtam az általam ígért anyagot határidőre elküldeni.

Ja, és én igazán nem poénkodtam azzal, hogy ki szeretne a kisgazda polgármesterjelölt lenni, mert tőlem az ilyesmi idétlenkedés idegen.

Üdv:Tib