Stms Creative Commons License 2005.10.27 0 0 207
Na, meghallgattam a demót. Menjünk sorjában.

1. Ünnep - Inch már említette nekem a húrcsuszatot. Engem annyira nem zavart, de megoldása: Mikrofont máshova rakod, hogy balkézből ne vegyen be sokat, illetve bevonatos húrt (pl Elixir) használsz. Zene: Elsőre Franco Morone-s vidám hangulat, aztán kiütközik, hogy tanultál klasszikus gitárt. :) A részeket dinamikával, hangszínnel válaszd jobban szét.

2. Little Martha - Nem tudom, ismered-e Don Ross változatát. Arra hasonlít (bár szerintem ismered)

3. Tavaszi zsongás - A kezdeti folyékonyság után elég bizonytalan kapirgálás történik a közepén. Pedig jó lenne.

4. Bron-Yr-Aur - Kissé halk, és szerintem sötétre sikeredett a hangszíne. De kellemes. Itt már némi dinamika is fellelhető. 1145"-nél a váltás nagyon bizonytalan, azt érdemes külön kigyakorolni, elvész a folytonosság.

5. Vödör Völgy - A tetejére valami dallam, vagy ének mehetne. Jó az alapötlet, de önmagában nem elég egy nótához.

6. Búcsú - Ez se rossz, de nem fogott meg.

7. Feelin' Bad Blues - Elég furcsa zörejek kerültek bele. :)

8. Ballagó idő - Na, ez jól kezdődik. Jól is folytatódik. Úgy látszik, hogy ezek az etűdszerű egyenletes mozgások jobban mennek neked. Ide is több dinamika!!

9. Hamburg - Na, ez igazán jó. Kicsit bizonytalan egy-két helyen, meg mintha már hallottam volna ilyesmit (ez legyen a legkisebb baj, jó zenéket kell lopni).

Összefoglalva, nekem tetszik a dolog, nótaszerkezetileg, és technikailag még van mit előremenni, de nagyon biztató.