beaulieu Creative Commons License 2005.10.27 0 0 210

Sziasztok!

Azértírok erre a fórumra, mert elég sok pontatlanságot olvastam a super 8-assal kapcsolatban és segíteni szeretnék azoknak, akik szintén kedvelik ezt a technikát!

Megadnék egy-két infót:

-előhívás: Szilas Szilárd 30-4658874 Ő a színes fordítós (ektachrome 64 T) és a fekete-fehér fordítós (tri-x, Plus-x) anygokat gyönyörűen hívja. Én nála hivatom elő a profi munkáimat is, amik 8-asra készültek.

-szkennelés: Kamerda Károly 20-9310101 Ő pedig az anyagok digitalizálásában "Isten"!!!! Miden típusú8-as anygot be tud szkenneli. Volt az Mtv1-en  Nagykönyv sorozatban  Az egri csillagok (én voltam az operatőre) egy harmadát negatív super 8-ra forgattuk, Berlínben hivattuk (www.andecfilm.de) és a Karcsi szkennelte! egy-két jelenet, mintha 16-osra lett volna forgatva... Engem is meglepett. Persze ez Profi kamerával készült ( sajátom) Beaulieu 6008 Pro és 7008 Pro-val.

Én kamera bérbeadással is foglalkozom, tehát ebben is tudok segíteni. Főleg profi kameráim vannak (qvarc pontos is) tehát komolyabb mozikat is el tudok látni!

Ha kérdésetek lenne még, itt vagyok!