Sziasztok!
Megkapta már valaki a biztosítási kötvényt? Kiküldik vagy be kell menni az AL-hez?
A kerti ágyások szegélyén dolgoztak a héten. Én úgy láttam, hogy elég igénytelenül rakták össze eredetileg, sőt mintha kötőanyagot sem raktak volna a kövek közé.
Egyébként nekem úgy tűnik, hogy a ház még mindig nincs kész:
- dolgoznak a tetőkerten
- az emeltszám és a házszám csak egy papírra van felirva az üvegajtókon
Lesz normális kivitelű házszám és emeletszámozás? Hogyhogy még nincs? Vicc!
- a B lépcsőházban csomó postaládán nincs név, kb. ugyanabban az
állapotban vannak két hete
Jó lenne valami tájékoztatás arról, hogy milyen munkák zajlanak még a házon és miért.
Kutya ügyben egyetértek veletek, ebnek nincs helye a tetőkertben.
Gratulálni szeretnék az AL-tervező párosnak a nyerészkedési célból szinte használhatatlanul keskenyre tervezett-készített gépkocsi beállókért. Örülnék ha megmutatnák, hogy két Polski Fiatnál nagyobb méretű autó hogyan tud normálisan beállni egymás mellé anélkül, hogy egymásnak vagy valamelyik oszlopnak mennének.
Aki gk-beálló vásárlásán gondolkodik, mindenképpen kérjen próbaparkolási lehetőséget, nehogy 2 - 2,5 milla kifizetése után érje meglepetés.
A 3800 Ft-os gk-beálló közös költség meg egyenesen felháborító. Miért kell a gk-beálló tulajdonosoknak a garázstakarítás-világítás, stb.-n felül a lépcsőházvilágításért, lépcsőháztakarításért, liftért fizetni, amikor ezt egyszrer már lakástulajdonosként fizetniük kell? Gyenge volt az AFM képviselője matekból és nem tudodott egy korrekt összeget kiszámolni ami a garázzsal kapcsolatos tényleges költségeket tartalmazza? Így kb. a fele összeg jönne ki.