away alone Creative Commons License 2005.10.27 0 0 10507

én pl. azért veszem fel, mert

1. meg szeretném örökíteni, hogy egyszer az életben, mégha nem is a közéteren (levegőn) keresztül, de legalább interintravénáséteren keresztül leadták Mo.-on az egész album diszkográfiát, mint pl. annak ideén a Petőfi rádióban sok nagy zenekart, mondjuk nagyon hiányolom a történelmet, lemezkritikákat  stb. a FIKSZ adásaiból..., ami a Petőfin igen jó volt...jó lenne meghívni "szakértőket", és kommentárolni az adott albumok között az egészet...

2. hátha lesz benne valami új... :)))

3. mert belefér a gyűjteményembe, mégha nagyon szűken is :D)

4. csak, mert ha lehetőségem van rá, akkor miért ne, ez is emlékélménnyé fog majd idővel válni, és akkor eszembe jut majd, hogy ott szenvedtem a felvétellel, meg a rendbe rakásával, és, hogy otthon, munkahelyen folyamatosan Cure-t hallgattam, és qvára élveztem az egészet... :)))

1szóval tökély az egész ezért kell és kész :-)

1ébként nem hallgatják sokan most éppen 40-en, és 256 hallgató fér el a szerveren, és ebből sokan nem is rögzítik, másrész nem mindenki akkora bolond, mint pl. én, hogy megvásárolja az összeset eredetiben, még LP-n is 55nettó/hó-ból 3 év alatt, igaz kazim nincs sok, de nem is vágyok már rá, annak akinek pedig az van, az un. úgy megfizette egyszer, most pedig jó lehetősége van rá jobb minőségben megszerezni, bár igaz én inkább leszedném fájlmegosztóról...egyébként, akinek nincs meg valamelyik album megvásárolva az azt illegálisan rögzíti ;) és törjön le a feje :)))

Előzmény: love cat (10492)