Szevasztok!
No, hát túl vagyok végre az első sikeres konvertáláson! Megy a Star Wars és hangja is van! Felirat még mindig nincs, de most már akkor is ráteszem valahogy! Bár az a helyzet, hogy így számítógépen lemodellezve az a 635mm-es képátlót, szerintem teljesen felesleges gyötrődnöm vele, mert elolvasni azt egészen biztosan nem lehet! Csak hát a kihívás...:))) Egyébként filozofálgattam, hogy mire is lesz jó ez a video lejátszás és arra kellett rájönnöm, hogy tulajdonképpen szinte semmire, hacsak nem az ember a saját rövid videóit akarja mutogatni valakinek. Mert egy hosszabb film megeszi az akkut, csak szinkronos jöhet szóba a felirat nagysága miatt (mármint az olyan emberkéknek mint én, aki angolul kissé gyengén karattyolnak), az meg, hogy tévén is lejátszható nem hoz nagyon tűzbe, mert két és fél óra konvertálás egy jó erős video minőségért cserébe elég nagy ár! Másrészt minden ismerősömnek van DVD-je...
Szóval jó nagy vakítás ez, de a 30G és a kiváló zenelejátszási képesség, a fotó áttöltési és lejátszási tulajdonságok jól fognak jönni! A video meg csak plusz!
Már csak egy király bőrtok kéne hozzá, vagy valami skin, és természetesen meg kéne már venni!
Úgyhogy ha valakinek tudomására jut, hogy árulják valahol az országban, az kérem hogy ne tartsa vissza az info-t!!! :)))
Egyébként szinte mindenütt a novemberi hónap közepét mondják...:(((