away alone Creative Commons License 2005.10.26 0 0 10487

Akkor helyesbítek...

38.5x60(1ó=60perc)=2310 MB (mivel 1 perc 128 kbps MP3=1 MB, így találták ki. a cél az volt, hogy az Audió CD minőségét tizedére csökkentsék, és másodlagos szempont volt csak az, hogy ezt a lehető legjobban úgy érjék el, hogy a hangminőségromlás a legtöbb ember számára ne nagyon legyen észrevehető. ez volt az eredeti cél, és ez is lett)

Nem tudom, hogy ez a 38.5h most maga a zenei idő, vagy reklámmal, és ismétlődésekkel együtt értendő e...minden esetre könnyű kiszámolni :)))

én WinAMP-al estem neki (hátha lesz benne egy két újdonság...:))) felvértezve egy StreamRipper WinAMP 2x5x PlugIn-al! Ingyenes!

Ebben az a jó, hogy tökéletesen vágja a trackeket, a reklámot is külön teszi, valamint arra az esetre, hogyha esetleg mégsem vágna jól, párhuzamosan egyetlen egy fájlba is menti az egész streamet egy CUE Sheetel, így később kézzel biztosan ontosra lehet vágni :))), kérdés, hogy 2GB(NTFS) után melyik program mit tud majd kezdeni ezzel a robosztus MP3 "fájllal"???? Minden esetre 6 program közül ez volt az egyetlen mely a legegyszerűbb mellett mégis a legjobb volt, és ráadásul ingyenes :)))

Előzmény: fuli-xxxl (10485)