E rovid topicban volt itt szo kulonfele dolgokrol, melyeket a topiclakok serlemeznek, vagy serelmezhetonek tartanak.
peldaul:
- a holokausztiparrol.
- penzehsegrol
- izrael politikajarol
- egy szervezet mukodeserol
- maganemberek identitastudatarol
- Landeszmann rabbirol
- A magyarorszagi zsidok vilagnezeterol
- magyar szineszek zsidosagarol - "coming out"jarol
- stb.
Az egyetlen dolog, ami ezeket osszekoti, hogy a zsidosaghoz kothetok.
A topic egy maroknyi ember beadvanyarol indult. Folytatodott a zsidosag indentitastudatarol. (En, mint zsido irtam is errol, de kit erdekel az, masik jobban tudjak, hogy en mit gondolok magamrol. Biztos azt gondolom, pfuuu... es ha megse, akkor az hulyeseg, amit gondolok. Ezt tudhattam meg.)
Azota emlitesre kerult egy csomo dolog, amit altalaban felronak a zsidsagnak.
Es ismet, ezeket a dolgokat kizarolag a "zsido" szo koti ossze. Mert ugye mi a lofutyi koze van az en vilagnezetemhez a MAZSIHISZ-hez, vagy Izrael vallasi torvenyeinek az Aranyvonathoz.
De ha ezeknek a kerdeseknek barmelyikerol nyitunk topicok, ugyanigy eljutunk az osszes temahoz. Mindig. Kivetel nelkul. Ha egy kerdes a zsidosaghoz barmely formaban kotheto, akkor kizarolag a zsido vonalon vagyunk kepesek megtargyalni, elemezni, megerteni. A MAZSIHIZS nem azert egy utolso rablo banda, mert penzehes emberek iranyitjak, hanem azert, mert a zsidok es mert XZ szinesz is kerekedett ugyebar a zsidosagaval. Pedig mondjuk a kakaobiztos szamitogepek, vagy a szekhazugynel senki se vizsgalta, hogy az elkovetok baptista lelkeszek, vagy krisnasok. Es ugye milyen hulyen neznenek ram, ha megkerdeznem, hogy mit tenne egy kereszteny magyar, ha haboruznank a Vatikannal. Ugye milyen baromsag?
Antiszemitizmus nalam ott kezdodik, ahol keptelenek vagyunk olyan esemenyeket melyben zsidok, vagy a zsidosag szerpel megbeszelni ugy, hogy nem a szereplok zsido mivoltabol indulnk ki.
Most erre az lesz a valaszotok, hogy jol leantiszemitaztam mindekit? Nos, ha igen, akkor nem sikerult megertenetek mirol beszelek. Mindegy.