Törölt nick Creative Commons License 2005.10.26 0 0 4045
A pontos részleteket ráérünk később is egyeztetni. A lényeg, ha tetszik a környék akkor fakultatíve több csoport mehet különböző helyekre. Amúgy én is jártam már ott, és meg sem fordult a fejemben hogy felszántjuk azt a Jósvafői részt, de van a környéken mindenre lehetőség, terep is és aszfalt is. Báj jómagam (vagy rosszmagam) 30% terep, 70% aszfalt párti vagyok. Ha van kedved virtuális csavargásra, keress rá Szanticska-ra, vagy Gagyvendégi-re. Ott van a Rakaca víztározó és még pár hely. De nem kell olyan messzire menni mindjárt az elején. Talán az első igazán KTMklub-teambuilding összejövetelt közelebb kellene megszervezni, ami többé kevésbé mindenkinek, vagy legalábbis a többségnek "lőtávolon" belül van mert van jópár nem kifejezetten túrás, inkább terepkedvelő kollégánk. Most amit írok azért lefikázhattok, genyázhattok velem!!! Én nagyon szeretném ha bárhol is lesz topictali (Kivéve ha csak nem egy crosspálya a célpont) senki nem jönne bütykös gumival.

>A több napos progik csak összeszokott csapatnak jók általában, vagy sátras verzióval tábor jelleggel, de akkor meg ugrik a motorozás és csak egy szakállas-sörvedelős találkozó lesz.<

A sátras sörvedelős bulit utálom, mert nehezen mászok ki vizelni az éjszaka közepén a hálózsákból-sátorból, meg volt már hogy nem találtam vissza. Bár az nagyon durva buli volt. A több napos összeröffenés szerintem a legjobb mert van idő ismerkedni, este iszogatni sztorizgatni, szalonnát sütni stb. Aztán ugye többnapra talán jobban eljön aki messzebbről érkezik. Lehet alternatív program, aki akar terepezik, aki akar aszfaltozik. Aztán ugye sokszor menet közben derülnek ki olyan dolgok, hogy ki lesz szimpatikus, kit nem hívnak legközelebb, stb. Mert ha klub akkor vagy virtuális mint most, vagy egy csapat ahol akár barátságok is szövődhetnek. Szerintem
Előzmény: Dhokthol Genya (4043)