levil Creative Commons License 2005.10.26 0 0 192
Quimbybol senkit nem ismerek. Esetleg ti? Mikor meg nem volt lemezuk csak egy kazettajuk es csak angolul jatszottak a Souterin nevezetu helyen (kesobb titanic) az Akacfa utcaban akkor gyakran jartam koncertjukre. Nagyon szerettem oket. Azota az ujabb dolgok nem annyira fogtak meg, meg ez igazan csak eloben jo. A hely megszunt. stb.

A finkei melletti Trialt mar mas is ajanlotta :)) El fogok latogatni.

Egyebkent mandola az CGDA hangolasu es altalaban 17 colos menzuraju (ez kb 8-9 centivel hosszabb mint a mandolin ami 13.valamennyi).

Hallhato a Nickel Creek uj lemezen: somebody more like you. Nagyon ut. Az volt az utolso csepp a poharba ami eldontotte hogy nekem ilyen kell es nem jobb mandolin. Mar azt is megallapitottunk hogy a Thiele uj mandolaja amit valoszinuleg hallunk ezen a lemezen is az ez (lasd kep). Egy ilyen vagy hasonlo nekem jo is lenne. Nem vagyok nagy igenyu. (Ertsd nem kell ra csavar vagy szep sunburst.)

Mas kerdes. Tud kozulletek valaki csehul. Most tudtam meg hogy az a mando gyarto akit kineztem a cseheknel az nem igazan beszel angolul.

Szoval magamrol kulon keresre: a becses nevem Littvay Levente. (S a fia vagyok ha valakinek mond valamit a nev. Ha valai talal egy sunburst Morris mandolint azt valoszinuleg apamtol loptak el meg 1993ban es visszavasarolnank :))

Hangszerem egy (Saga Music) Rover RM-75 (Made in China) ami $256 volt szallitassal, beallitassal, Morgan Monroe konnyitett kemenytokkal es egy extra Vinci hurkeszlette ebayrol. Arahoz kepest NAGYON-NAGYON-NAGYON rendben van.

Kidolgozas az eleg moslek. A szegely az nagyon csunan van ra rakva foleg a csavarnal. Csereben tiszta fa es nitrocelulose festeses. Allitolag olyan Kentucky fa szallitmanyol gyatottak ezt a sorozatot ami nem sikerult eleg flame-esre egy Kentuckyhoz. Jo nagy alja van es mar a teteje is jon szepen lassan ahogy kezd rajonni a hangszer hogy o nem erdo. Ja es nem elado. Nem is lesz. Errol foto aszem nincs de keressetek ra a Rover RM-75-re.

Kihagytam valamit?
Előzmény: TheRover (191)