hvik
2005.10.25
|
|
0 0
2580
|
Rendben, holnap megpróbálom a műszerolajat. aszongya 12 csepp kell bele tölcsérenként. Viszont a generátorhoz meg a motorhoz tartozó beömlőket nem találtam, hol is vannak azok?
Ááá egyszerűen szuper, imádom. Egész nap ezen játszok, minden kötelezettségemet, feladatomat lekéstem ma, és beleestem abba a "hibába" is amibe egyszer LaurensViktor esett, bizony a zene és hammond élvezet következtében kifolyt a nyálam játék közben:-) Egyre jobban megy, hangerőpedált is ideiglenesen megoldottam, igazából csak a talprész hiányzik (asszem),meg az izzó, de egy Barkas-helyzetjelző égőt tettem bele:) miután megismertem a besz*rás elven történő működését az optikai h.e.pedálnak. Most csak a kis fénytakaró lemezt nyomkodom lábujjheggyel. De jól szól. Kezdem megismerni a jobbnál jobb drawbar-beállításokat. Asszem az a három billenős kapcsoló, amire TIBIA, BASS THEATRE és (hirtelen nem tom melyik) van ráírva, azok a fekete billentyűket helyettesítik a console-oknál, jól tudom? Lehet rajtuk változtatni? Nagyon hiányzik a basszuspedálsor. Az a baj, hogy csak egész paneleket árulnak, azt is főleg USA-ban. Na, majd valahogy.
ÜDV
VLE |
Előzmény: tehtube (2579)
|
|