Szívemből beszéltél... tudod elég nehéz úgy hálózatot építeni valakinek, hogy az asszony közli: "Ugye nem marad itt ez a kábel?" Először beszéljék meg családon belül, hogy mit akarnak, ahhoz nekem semmi közöm. Ez volt az utolsó cselekedet. Mindenek előtt elmagyaráztam neki, hogy első a pénzkereső meló, minden más utána.
1. Idehozott pár 1000 éves használhatatlan cuccot, továbbá megkért, hogy az ezeréves telefaxát, valamint egy HP nyomtatóját adjam el. Biztos ócskásnak hisz, nem informatikusnak. 70%-át a cuccoknak már visszahordtam, ami nem volt javítható, az szépen repült a kukába.
2. Gépvásárlást húzta, halasztotta, elkezdtem a konyhafelújítást. Kettőt találhattok, hogy mikorra időzítette a gépvásárlását. Amikor szét van verve a lakásom, vegyem át az ő új gépét (használtat vett). Korábban megkértem, hogy teljesen üres HDD-je legyen a gépnek, driverek mellékelve. Természetesen nem így egyezkedett. A gépét ennek ellenére átvettem.
3. Az átvett gép beüzemelésének voltak némi akadályai, például, hogy nem voltak megfelelő driverek, mivel a gépen lévő drivereket kimenteni nem lehetett, nem fért rá kislemezre, CD-írója nincs. Kínlódtam vele 1 napot, mire a driverek megkerültek (8.00-tól 15.00-ig). Ezt megköszönte azzal, hogy a rögzítőmön Wordot reklamált, miközben állandóan a "nekem PDF kell" kifejezést hangoztatta.
4. Eljött a műtét... szerencsétlen embert (mert csak sajnálni tudom) semmibe veszi a saját családja. Amikor lemértük, hogy elég-e a hálókábel hossza, akkor a felesége csak püffögött, hogy ez a kábel ugye nem marad itt? Hálózatot építek egy lakásba, ahol senki nincs semmivel tisztában. Tettem neki egy utolsó tettet, megvettem neki a hálózati kártyát, itt van nálam. Remélem majd valaki erre jön érte és beépíti neki.
Annyira buta, hogy nem veszi észre, hogy nem veszik észre. Ez a teljes történet. A részemről a dolgot akkor fogom lezártnak tekinteni, ha a cuccait és az új hálózati kártyát elviszi innen valaki neki. Ebben az ügyben a fiával fel fogom venni a kapcsolatot.
Dobj meg légyszi egy maillel, mert van 1-2 infóm a számodra.