Szia!:)
Annak ellenére, hogy a Republik előtt léptek fel, egész más stílust képviselnek, de így is sikerük volt. Én nemrégen olvastam a Norbi titok c. könyvet, jónak is tartom az útmutatásait, csak ugye el kellene kezdeni......... és nem holnap, hanem ma. Mindig is voltak plusz kilóim, amit időnként sikerült leadni, de mivel szeretünk enni, vissza is jött ami lement. Az a jó a Norbi módszerben, hogy tulajdonképpen mindent lehet enni csak azt kell betartani, hogy mikor mit. Van két video kazettám is tőle, már csak el kell kezdeni........
Örültem, hogy még megkegyelmezett az időjárás nekünk, vasárnapra még kisütött a napocska. Szeretem amikor ősszel, még kellemes az idő és lehet sétálgatni a szép szines falevelek között. Harmadik emeleten lakunk, sajnos még erkély sincs a házon, de én az ablakban csináltam egy kiskertet cserepekben, kakkukfű, menta, citromfű, zsálya, bazsalikom, snidling, csilipaprika és három tő paradicsom volt az ablak kertemben. A paradicsomnak már vége, de a többit tegnap betelepítettem a konyhába. Szeretem ezeket a fűszernövényeket használni is, a főzéshez, különleges ízeket lehet a friss fűszerekkel elérni.
Ma jött a Vandógom, de elküldtem, hogy majd jöjjön a jövő héten.:))