alfredoo Creative Commons License 2005.10.23 0 0 138

sb

a dolog nem ironia. a jaszladanyi onkormanyzat sem ironia. nem tudom hogy neveddel kapcsolatban miert vetemednek inszinuaciora, amikor jol tudod hogy lenyeges elteres nezo es allaspontjainkban nincs. egyszeruen nincs. mind a ketten az igazsagra vagyunk/lennenk kihegyezve. pillanatnyi partszimpatiaink esetlegesek es a legcsekelyebb mertekben sem hagyjuk hogy eltorzitsak latas es nezomodjainkat.

abszolut mindegy hogy ilyen szempontbol antifaszistak vagy fasisztak tenykednek. tolem a zsidok is csinalhatnak fasiszta szervezetet, akaar azert hogy kieeljek 'osztoneiket' akaar figyelemfelkeltes, provokacio celjabol.

valahogy ugy erzem hogyha tarsadalmunkban nem lenne valami alapvetoen 'rossz' erzes, akkor nem reagalna egyik feel sem ilyen eelesen a 'dolgokra', felvetesekre, kerdesekre. de viszont igy reagal. tehat valami tokre rossz. es egy picit szeretem a meerce, lakmusz, stb stb szerepet jatszani. ha megnezed a 'balos' reakciokat akkor meglehetos sikerrel.! tudod hany ember ignoral? tisztaban vagy azzal, hogy engem a nudlit nem eero alfredoot a forum mondjuk 90%-a egyszeruen ignoralja? es en ugy veelem hogy ennyire hulye, akarmilyen korulmeny fennforgasa eseten, NEM LEHETEK!

Előzmény: Sir Balambér (137)