mézontófű Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2347

kedves kígyószisz!

Picit elbeszélünk egymásmellett, de nem baj. Amit én megkíséreltem leírni az mondhatni teljesen független az érdemi kérdésektől, pusztán a felszínt kívántam érzékeltetni, mert szerintem az is befolyásolja az emberek (az engem biztosan).

(És innentő függetlenítsük Péter beírásától a dolgot).

Ha azt látom, hogy  úgy szól hozzá ahogyan az előbb írtam és még kétes megjegyzést is tesz, s ebből kettőt is (a másik a Number1  - "Beszéljünk inkább magyarul, hamár"...a többit nem jegyeztem meg..) akkor az annyira lerontja a kommunikásciós hatásfokot, hogy onnantól semmi, de semmi nem jött át, holott könnyen lehet, hogy értelmes dolgot olvasott fel, de kiütötte a megjegyzésével.

Ennek következtében nem is tudok az érdemi kérdéshez hozzászólni, s pusztán ezt szerettem volna jelezni.

Nem szerencsés kommunikátor...

Otterlo,

a pm kommunkációjában én alapvetően a kapkodást éreztem, mintha nem koncentrált volna a munkára...szétszórt volt (már ahol láttam).

TMA-t nem láttam; az elején nem volt ott, ha jól emlékszem.

Ismétlem: szándékosan nem az ügyek érdemi voltára figyeltem, hanem arra, hogy engem ki-milyen hatásfokkal tud lekötni

Nyilván mást másként.

By the way ezt én azért tartom fontosnak, mert személyiségeket szeretek/szeretnék látni; de ebből a közvetítésből ennyi ragadt meg, s nem több, ami nyilván az én hibám.

Előzmény: kígyószisz (2342)