kedves kígyószisz!
Picit elbeszélünk egymásmellett, de nem baj. Amit én megkíséreltem leírni az mondhatni teljesen független az érdemi kérdésektől, pusztán a felszínt kívántam érzékeltetni, mert szerintem az is befolyásolja az emberek (az engem biztosan).
(És innentő függetlenítsük Péter beírásától a dolgot).
Ha azt látom, hogy úgy szól hozzá ahogyan az előbb írtam és még kétes megjegyzést is tesz, s ebből kettőt is (a másik a Number1 - "Beszéljünk inkább magyarul, hamár"...a többit nem jegyeztem meg..) akkor az annyira lerontja a kommunikásciós hatásfokot, hogy onnantól semmi, de semmi nem jött át, holott könnyen lehet, hogy értelmes dolgot olvasott fel, de kiütötte a megjegyzésével.
Ennek következtében nem is tudok az érdemi kérdéshez hozzászólni, s pusztán ezt szerettem volna jelezni.
Nem szerencsés kommunikátor...
Otterlo,
a pm kommunkációjában én alapvetően a kapkodást éreztem, mintha nem koncentrált volna a munkára...szétszórt volt (már ahol láttam).
TMA-t nem láttam; az elején nem volt ott, ha jól emlékszem.
Ismétlem: szándékosan nem az ügyek érdemi voltára figyeltem, hanem arra, hogy engem ki-milyen hatásfokkal tud lekötni
Nyilván mást másként.
By the way ezt én azért tartom fontosnak, mert személyiségeket szeretek/szeretnék látni; de ebből a közvetítésből ennyi ragadt meg, s nem több, ami nyilván az én hibám.