alfredoo Creative Commons License 2005.10.23 0 0 130

sb

keresedet tiszteletben tartva, amugy mi lenne az ertelme egy ilyen miep/jobbik altal letrehozando/letrehozott zsido kisebbsegnek? mi lenne a celja? ha ezt elmagyarazod, akkor meeg inkabb igyekezni fogok kivansagodat tiszteletben tartani.

ja, csak arra szeretnenek jogot nyerni hogy ilyen alapon letrehozott zsido kisebbseg esetleg izraelt es a mazsihiszt ekeezze a demokrataban, mondjuk? vagy meegis mi lehetne egy mogottes szandek.

tetelezzuk fel hogy ironizalo soraidat komolyan vettem, mar csak azert is mert magam is gondolkodtam rola.

szerinted amugy a demokrataban tapasztalhato zsido/izrael ellenesseg olyan nagymertekben kulonbozik a zsinagoga egetesektol, felgyujtasoktol?

persze igazad lenne ha szerte europaban nem fordulnanak elo kulonbozo eegetesek es robbantasok. ha ilyenek nem lennenek akkor valoszinuleg tenyleg csak egy beteg elme, beteg kepzetei reflektaltak volna soraidra.

de, ugye, tudjuk hogy ez nem igy van.

elnezest hogy komolyan vettelek es komolyan vettem az altalad felvetett temat.

tehat on dof. mire alapitananak ezek a korok (mint jaszladanyban MAAR megtortent) zsido nemzetisegi kisebbseget? mi lenne egy ilyen alapitas celja?

Előzmény: Sir Balambér (129)