kígyószisz Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2342

Szia, mézontóka, üdv a topikon újfent (hiányoztál)!

Szerintem félreértetted, amit írtam, vagy amit akartam írni. Mivel Falusi F. tényleg kijelentette, hogy külföldit nem akar (magyar befektetőt akar, magyar vízszolgáltatót, vagy valami hasonlót mondott, ez volt a lényege), lám, lám, Kovács Péterünk máris "ráugrott" erre, azzal, hogy mi itten a külföldiséget kifogásoljuk.

Nem kifogásoljuk, kár ezzel próbálkozni (mármint az erre való hivatkozással). Ezért írtam, hogy ez a saját véleménye, abszolút közömbös abból a szempontból, amit itt rágunk (remélem, nem gumicsontként).

Lehet, hogy ez nem jött át (???!!).

Kovács Péterünknek volt már egy hasonló próbálkozása, amikor azt mondta az egyik fideszes képviselőnek, hogy nyilvánvalóan azért "támadja" az ÉTV-privatizációt, mert a Fidesz is támadja a Malév-privatizációt és hasonlókat. (???)

Ezt hívják csúsztatásnak, Falusi F. esetében is ezellen keltem ki.

Amúgy fenntartom: ez lehet Falusi Ferenc egyéni véleménye, szerintem viszont tökmindegy, milyen nemzetiségű a befektető, ha úgy szolgáltat, hogy az a mi érdekünket is szolgálja, ne csak az övét (ilyentén lehet ez magyar  befektető is, akkor sem fogok neki örülni). Magyarban is vannak olyanok, akiket nem szeretnék. Kíméljük meg egymást a névsortól :-)))  

Előzmény: mézontófű (2339)