cz.ildi
2005.10.22
|
|
0 0
19
|
Szia!:)
Tegnap délután a boltban voltam, mivel a fiam zenélni ment. Azt még nem említettem, hogy szólógitáros egy rock zenekarban. Egy közeli városban fellépett a Republic zenekar és a fiamék voltak az előzenekar. Elötte még egy kis felkészülés volt, így megkért, hogy én legyek a boltba. Hétvégén általában a férjem űl a gépnél, ilyenkor én átadom a terepet, mert ő dolgozik legtöbbször, én meg csak szórakázok itt. Ja, és hétvégén sütés, főzés, ilyenkor igyekszem valami finomat készíteni. Bár nem ártana visszafogni az evészetet, mert bőven van rajtunk fölösleg.:) Én míg beteg voltam akkor sem fogytam, mint mások. Három hónapja hagytam abba a dohányzást, valószínű, hogy az étvágyamra az is hatott. Harmincöt évig cigiztem és a végén napi másfél doboz cigit szívtam el. Egy biofizikai kezelésen voltam egy orvosnál, egy alkalommal, és egy chippet ragasztottak rám. Magam sem hittem volna, hogy ilyen könnyen fog menni, semmi hiányérzetem nem volt és most sincs. Örülök, hogy sikerült megszabadúlni a cigitől.
Visszatérve az előző leveledre, gondolom neked így nehezebb, hogy messze van a családod, de azért néha hagyd a dógod és lazíts egy kicsit.:) |
Előzmény: Regehű (18)
|
|