sz_peter Creative Commons License 2005.10.22 0 0 1081
Én 1 évvel ezelőtt, okt. 22-én rendeltem meg a saját Lacettimet, amit azóta sem bántam meg:-)

Már egy ideje keresgéltem autó, (esélyesek: Opel Astra, Skoda Fabia, Citroen Xsara, Nissan Almera) mígnem a kolleganőm adott nekem egy szórólapot a Chevrolet nyílt hétvégéről. (Akkor volt a név Mo.-i bevezetése). Szombaton éppen útba esett 1 Chevy kereskedő, ezért beugrottam egy próbára. Az 1.4-es alapváltozatot tudtam kipróbálni és már ez is nagyon szimpatikus volt. Prospektusokkal tértem haza, osztottam szoroztam és arra jutottam, hogy egy 5 ajtós 1,4-es Elite felszereltségű Lacetti kell nekem.
Hétfőn már mentem is megrendelni, ahol közölték az általam választott változatot legjobb esetben is 3 hónap(!) múlva vehetem át.

Ezután telefonkönyv elő, kereskedések hivogatása mindenhol ugyanaz a válasz.
Végül betértem a munkahelyemhez közeli kereskedőhöz akivel végre sikerült beszélni (egyszer már jártam itt, de akkor full tele voltak ügyféllel, 1 óra várakozás után sem kerültem sorra).
Raktáron neki sem volt, a hajón viszont még akadt 3 gazdátlan példány. A szín ugyan nem az eredetileg elképzelt lett, ellenben pontosan 1 hónapra rá már a saját Lacettimben tartottam hazafelé:-)))
Előzmény: Komis (1064)