Theodore-Judd Creative Commons License 2005.10.22 0 0 190

Ha érdekel benneteket, van egy jó poénos sztorim, de ezt inkább hallani kellett volna, nagyon állat volt! :) Volt mcd-be valami dolgozói gyűlés, és ott oktattak ki emberkéket, elég nagy hangja volt az oktatónak, ám mivel kora reggel volt, szinte nem is ült senki az étteremben, csak a barátnőm és én, plusz még egy-két főiskolás lány. Szóval folyt az oktatás kint a "fronton" - mert ők ezt így hívják, kifüleletem :) -, és már durván egy 10-15 perce magyarázott az értelmiségi "lila hajú" nőnek :) és végig néztük ahogy rögtön az első vendég picit megszopatta a gólya csajt. Figyeltük az oktatást fél füllel, és a lényeg a végén az volt, hogy mindenképpen ajánlani kell a csajnak desszertet, ha a vendég ételt kér. Íme a szitu:

Manager: ...na mindezt elmagyaráztam, itt az első vendég, parancsolj, szolgáld ki, majd segítek!

Vendég: Helló, kérek 2 Big Mac-et Super Size-ban egyiket Juice-zal másikat Fantával jég nélkül, kérek még 6 sajtburget abból kettőt hagyma és uborka nélkül, és még 3 közepes adag burgonyát, és tegyél hozzá légyszíves olyan kis zacskós borsot is.

Lila hajú dolgozó csaj: Esetleg egy desszertet?

Na most a csaj végig mosolyogva hallgatta a vendéget, persze nem ütött be semmit kasszába, és a végén poénként értelmes fejjel megkérdezi, hogy esetleg desszertet! Halljátok ezt látni kellett volna, nagyon-nagy poén volt... :)))

Persze új volt a csaj, kicsit sajnáltam is szegényt, hogy rögtön szopással kezdi, de nagyon jó volt!!! :)