Helleluja Creative Commons License 2005.10.21 0 0 85

valami gyanus?

spénz s hurikonok s sháboruk? Klingkong sokszor kapta azt a jelzőt, hogy cuculista, de zerette a magyarokat, ami most nemzeti cuclista? rögtön mindenkit aki czagg magyart mond, bizon nemzeti cucclista bélyeg a homlokán kán kán s nem hurikán? sirtóra jól tudod ugg smirglizni mint swinglizni, amire csak valóban aki kimondta: magarok, s hajrá magarok, mint Ronink, éljen Ju gó, purusunámi, slávia, ami megint zenész?

hungária ria ria dal? mondjuk a dallasi láma nem cuclista, de a dalai láma, már igen, nem léphet fel, a neworki sinpadokon, mert gobogókü, világsive nem siva? na na na... Klingong kieggenlitette a kincstárt, most egy amcsi citizennek nemhogy tartozása, hanem nemcsak fekete balcsillagok népe, hanem ajánlatos lenne ajándékozni minden amicsi állampolgárnak 1 millió amcsi dolcsit legalább, repkedett a felhők allatt, amire a dalassi b öllénünk, rögtön 3trillió dolcsi a vizek allé, ami bizon nem tünhettett el, mert anyag, nem vész el, most csak fellülről nekik áldás, idők vége, holott nekik volt, mert jönnek a magarok, az égen, a TEJUTOKON lovagolva, s ime Lehel gis Lehellkének adott kürte, most láttam, Gursány testvérünk, amit átadott a texxxasi b ölény lovaggnak, Lehelle kürje, vagg sofa?

cső

ne mond hogy nem értem nem értem, de mindent elértem, na azért, csak ippeg mi a plafon?