Podmena Creative Commons License 2005.10.21 0 0 914

Öröm újra  "hallani" és látni a hüje mosolygós fejedet.

Egy kicsit irigy is vagyok hogy két gyereket pátyolgathass.

Más

Nem vagyok sporttechnikai szakember de a játék stílusa is változik az USA-ban is.

Amit látok szerintem az NFL-ben sincs most már az a nagy zúzás!

valahogy az ütközés technikája is változott, a meccseket nézve, mint pl. 10 évvel ezelőtt.

Változott a passz zavarásának megítélése is az NFL-ben, nem megy már az a harcolós CB WR box.

pl. Igaz már 1994-ben is tiltott volt a "lándzsa fejelés" de a Kis Jeff azt mondta szarjunk rá, és szartunk is rá, volt elsőmenetes szabálytalan ellenfél megfélemlítés, a büntetés akkor (első néhány menetben) nem érdekelt senkit. A szlogen az volt rettegjenek tőlünk!

Én úgy vagyok vele ha csinálom szeretem (nem is lehet máshogy) és én nem csak csinálom de szeretem is csinálni akkor is most is. Azokat sajnálom akik szeretnék csinálni de nem csinálják lehet ha játszanának más lenne a véleményük a lehetőség adott.

Bp-en legalább 3 komoly helyen meg lehet tenni.

HA IGAZÁN AKARJA VALAKI!!!

Valamint az edzőtől függően a különböző csapatok különböző játék stílusokban felfogásban játszhatnak, és akár teljesen eltérő stílusú csapatok is lehetnek eredményesek. Nincs olyan hogy jó vagy rossz játékstílus olyan van hogy szeretem vagy nemszeretem játékstílus ez akár játékosi nézői habitustól is függ.

Ez nem az akkor és most ellentéte ez két vagy több iskola összehasonlítása.

Vegyük pl. az újangliai hazafiakat, én szívből nem szeretem őket (és akkor finom voltam). Nem tetszik a játékstílusuk (felfogásom szerint, a fociról kialakult látásmódom alapján egyszerűen nem nyerhetnek) és mégis hány döntőt nyertek egymás után (fáj is a szívem rendesen).

Ismeritek a mondást, a mérnökök szerinta a dongó alkata izomzata alkalmatlan a repülésre. Szerencsére ezt Ő nem tudja ezért vidáman repked!

Előzmény: LB53 (912)