Mantequilla Creative Commons License 2005.10.20 0 0 1389
Az e-mailben a következőket írnám:

Kedves György!

A túrával kapcslatban lennének kérdéseim. Kezdetben néhány:
Konkrét dátum, dátumok esetén mennyi idő kell, hogy eldöntsd, tudsz-e jönni? Neked mely időpontok lennének a legalkalmasabbak? Több napos túra is lehet? (Amennyiben igen, a szállást, étkezést ki intézi?) Az egészet szervezzem én? Szakembereket te is hozol, vagy azt is én? Hány fő jöhet, ha szakembereket is hívunk? Milyen területekről - szülész, nőgyógyász, gyógyszerész, természetgyógyász, pedagógus - és még kik? Háttéranyagot, szakirodalmat rábízzuk a meghívott szakemberekre, vagy mi is szerzünk? Külföldi anyagok szóba jöhetnek? Szórólapot, hirdetést elhelyezünk valahol, hogy beharangozzuk az esemény(eke)t? Egy vagy több előadás lesz? Milyen helyszínek - ez alapján kalkulálhatunk a bérleti díjjal - jöhetnek számításba? Autóval, vonattal, busszal megyünk, sajáttal, vagy béreljük? A költségeket milyen elosztásban álljuk? Értesítsek egyéb alapítványt, szervezetet, aki csinált már hasonlót, hogy szálljanak be ők is? Főváros vagy vidék?

Amennyiben mégsem tudnál részt venni rajta - ennek oka akár nem magyarországi lakhely - megértem. Viszont nem értem, miért nem válaszoltál eddig a kérdéseimre? Néha néztem a topikot, de semmi.
Ja, és ne aggódj, a @ (kukac) és a . (pont) jeleket ismerem.
És nem kell az e-mail, eddig is nyilvánosan folyt a beszélgetés, legyen ezután is így.

Üdvözlettel:
Mantequilla

Akkor számítok a válasz(ok)ra.

Előzmény: Édy Endre (1387)