LB53 Creative Commons License 2005.10.20 0 0 912

Ricsi, Te meg ha olvasod!

Én úgy gondolom, ne misztifikáld túl a Cowboyst. Jól nyomtuk, szép, volt, de már nincsen .......Over.

szóval felesleges példálóznod vele, mert a fiatal titánok(...)egyfolytában felkapják a vizet a beszólásaidon. Megjegyzem, jogosan. Ki a faszt érdekel, mi volt 10 éve????

Azokat, akik akkor benne voltak.......

Akkor erre a fórumra írjál, ne másra. Mi megértjük a problémáidat.....

Még ha nem is értünk vele egyet. De ismerünk, tudjuk, mit miért mondasz....

Most kaptam kölcsön a MOST c. műsorrról készült felvételet. Basszus, milyen kiscsókák voltunk!!!

Vajon mi lehet a Kid-ddel?

A Bence faszán azt mondta, hogy azért van rajtunk a vállvédő, mert "a védelem miatt. Meg jól is néz ki":) Legkomolyabb:)

Jó kis zorall foci volt. Szétbaszós. Cuccosok, cucc nélküliek. Agyon basztuk egymást. A mostani Hardcore focis nemzedék közül megnézném, ki nyomná olyan elmebetegül....a Viperák talán......:) Bbut the rest....Nem teszem oda magam 100%-ban edzésen, majd a meccsen úgy is úgy fogom csinálni...Nekem ez csak elmondásból van meg, de van, aki tapasztalhatta.....Szomorú. Amit mostanában láttam MO-i amifoci terén, az alapján én nem is akarok focizni. De biztos bennem van a hiba. Egy primitív őskövület vagyok....Én még edzésen is az "Ütöd,vágod,nyírod!" modszer híve vagyok. The more you bleed in training, the less you bleed in combat...

Én most egy ideig velük nyomom....Nagyon komoly ellenfél, levesznek a lábamról seperc alatt:)