Mantequilla Creative Commons License 2005.10.19 0 0 1375
"Eléggé érdekes és egyedi - és mellesleg teljesen félrevezető - interpretációd van. Sejtem, hogy nem zavar, de már kezdtem azt hinni, hogy végre el is olvastad, amit írtam. Úgy látszik, tévedtem, amikor azt hittem, hogy képes leszel a saját prekoncepcióidtól elszakadva megpróbálkozni megérteni, mit is írok. Sajnálom, hogy felül kellett becsülnöm az erre való törekvésedet és szándékodat. Be kell(ett) látnom, hogy neked mindegy: úgyis azt magyarázol bele, amit bele kell magyaráznod, ha ellentétes állásponttal találkozol.
Én kérek elnézést a csőlátásodért."

Ez vagy te.
A prekoncepciótól pedig már sikítok.
Semmit nem írtál, amire én azt írtam volna. A hozzászólás Timóteának szólt - némi gúnynal, humorral és talán cinizmussal. Kis női örömködés. Ennyit megengedsz? :-)
Az alapja az volt, hogy szerintem egy nő akkor is jobban érzi, érti, hogy miről van szó, mint egy férfi - mert te élből lesöpörsz mindent, különösen a nők által írt, hiteles, saját példákat. (A normális nőkről beszélek!)
És érdekes: megértést egyszer nem olvastam tőled...

(És csak mellékesen, tájékozódásul egyéb női dolgokhoz: olvass bele a Gyermekágy című topikba. Sok érdekességet olvashatsz, mivel jár a szülés utáni időszak fizikailag, lelkileg. Mert az összeképhez ez is hozzátartozik.
Férfiúi magabiztosságod alapja talán az, hogy az itt elhangzottak soha nem érintenek téged? :-)

Nem is az én Gyurim, a mi Gyurink! Nem tenném meg a többiekkel, hogy kisajátítalak.
Felvilágosító túra? Mikor?
Előzmény: Édy Endre (1373)