fiend Creative Commons License 2005.10.19 0 0 1012

Kedves Internetező Lakótársak!

Aki szeretne internetet de nem annyira a T-Kábeltől annak figyelmébe ajánlom a

Tiger oldalt. Nem tudom, hogy nálunk már szolgáltatnak-e de szerintem ha elég sokan érdeklődünk akkor talán fontólóra veszik a ház bekötését!

Esetleg valaki már beszélt a UPC-vel? Az biztos, hogy a szolgáltatás megrendelő oldalukon egyenlőre csak a Véső u. 4/E-t lehet kiválasztani.

A postaládába bedobott wla.hu Internet szolgáltatóval nekem van némi problémám. :-( A honlapjukon olvasható árak lényegesen magasabbak mint amit a szórólapon írtak. Ráadásúl ez mikrós internet elérés lenne amihez parabola antennát kell ferszerelni. Igaz nem túl nagy méretű de ha jól emlékszem akkor a házirendünk tiltja az erkélyen ilyesmik elhelyezését!:-(

A T-kábelre vissza térve. Nekem az a legnagyobb gondom velük, hogy most oké akciós áron tényleg nem drágák de január 1-től már a 2 Mbit/s-es előfizetésért is jóval többet kell majd fizetni mint most a 2.5 Mbit/s-es Chellloért!:-( És még csak említést sem tesznek esetleges díjcsökkenésrőé. Konkrétan megírjál, hogy január 1-től 129990 Ft lesz az előfizetési díj! Az azért kicsit sok!:-(