sz_bela Creative Commons License 2005.10.18 0 0 1454
Kérlek segítsetek! A probléma még mindig ugyanaz. Leszedtem minden gyári szoftvert, majd újból feltettem. Gond nélkül felment, semmi hibát nem írt ki. Telepítés közben az iPod szoftver megformázta az iPod-ot majd a telepítő feltette az iTunes-t és az első indítás után nem is volt semmi probléma --> sikerült az iPod-ra kb. 100 mp3-at átmásolnom. Igaz egy kicsit lassabban másolt a megszokottnál, de örültem, hogy egyáltalán átmentek a számok. Ezután levettem az USB-ról majd újra rádugtam. Ezután jöttek a szokásos hibaüzenetek. Az iTunes indítás helyett kijött az iPod Not Readable üzenet ami felajánlja, hogy Restore-áljam az iPod-ot. Amikor meg rányomok, hogy indítsa az iPod Restore-t akkor hosszabb ideig "inicializálja" a kütyüt és végül megjelenik, hogy "The attached iPod model is not supported by this application." Mi a franc lehet a baj? Az USB kábel a szar vagy maga az USB port? Az XP frissítéseket is telepítettem a Windows Update honlapról, tehát elméletileg minden a legújabb. Holnap szerzek valahonnan egy FireWire kábelt, hátha azzal működni fog. :(
Előzmény: kraft69 (1444)