Haszika Creative Commons License 2005.10.18 0 0 5040

na h csak enged ez a szutyok írni ide

amikor már nem volt motiváció, vissza is onult).

szerintem nem a motiváció miatt vonult vissza, bár tuti h ha már egyeduralkodó vki vmilyen tekintetben akkor nem küzd annyira - én úgy érzem, hogy amikor végképp belátta, hogy eljárt felette az idő, amikor már megkoptak a reflexei és ő maga se volt sharp, hogy ilyen hülyén fejezzem ki magam, etc. rájött, hogy még ha szeretne is nyerni, nem lenne esélye a hozzá képest bőven alulképzett és tehetségtelen motoregerek ellen sem

a folyamathoz, meg azt fűzném hozzá, hogy kétes azért ezeket a korokat hasonlítgatni, mert akkoriban még az ütők is mások voltak, és amit te fejlődésnek mondasz én nem annyira, számomra a 90es évek egyértelmű előrelépés a 80asokhoz képest, a mai világ nem igazán, csak erőjátékban...

és visszatérve a mai hiperszuper teniszhez, valszínű h egy 4ed (ez csak szemléltető szám) rangú játékos is képes lenne mondjuk megverni Connorst, vagy az akkori spílereket -> de ettől még nem mondanám jobb játékosoknak a maiakat; remélem érthető voltam (nekem tényleg ezzel van a fő bajom, hogy ami későbbi - és esetleg gyorsabb, erősebb, arra ne mondjuk rá, hogy színvonalasabb; ezt lehet megint elfogult magánvéleménynek tekinteni, de sztem megállja a helyét, vagy nem?: na hol az az rfa lista, faszom.) 

Előzmény: Ciani (5039)