cheatrie Creative Commons License 2005.10.18 0 0 1003

Szia Szürkeszamár!

Sajnos, abban igazad van, hogy a magyar építésügyben ennél sokkal nagyobb disznóságok is vannak. Szerencsére én még nem tapasztaltam a saját bőrömön, épp elég nekem az, ami a Centerház kapcsán kijutott.

De ha minden ilyen húzásra legyintünk, akkor legközelebb is rettegnem kell, hogyha újépítésű házat/lakást választok, (mondjuk mert gyerekeink lesznek, kinőjük a lakást, nagyobbat kell vennünk) hogy vajon még ennél is nagyobb mizéria vár-e rám.

Köszönöm szépen, de tudtommal Magyarország egy európai uniós, demokratikus ország. Ne az legyen már a norma, hogy az ilyen problémák nem  "kirívóak"! Természetesen az örvendetes, ha Nektek nem voltak gondjaitok. De nekünk, és ahogy hallom a Teve-házasoknak, Premierházasoknak és ha jól emlékszem, az Origósoknak is voltak, vannak igencsak komoly gondjaik. És ezek mind AL-es projektek.

Se az AL Holding, se más építtető cég ne szórakozzon a vevőkkel! Legyen a korrekt teljesítés a norma! És az egyhónapos csúszás és össze-vissza beszélés (itt, a Ti esetetekben)  már számítson kirívónak!

Előzmény: Szürkeszamár (999)