Elhiheted Catman, hogy egy csomó helyet bejártam, mielőtt az IKONban vettem lakást. A legtöbb helyen vagy az építtető volt sumák, vagy a bank. Az AL/Raiffeisen kombinációnál jött először össze, hogy minden stimmelt.
A vevőcentrikusságot illetően sem lehet kifogásom. Nem kellett a Kőbánya-Kispesti kerámiaboltba mennem és ott összeírnom mit akarok, nem is hat csempét tettek az orrom elé választékként, az ügyvéd is odajött helybe, a hitelügyintézés alig került időmbe és a biztosításkötés körül is mindent intéztek, csak be kellett mennem az irodába és aláírni, és még csak véletlenül sem nekem kellett postást játszanom a bank, a biztosító és az építtető között.
Rengeteg olyan apró részlet volt, amely máshol úgy működik, hogy a kedves vevő bejárja Budapestet és intézi maga a dolgokat, mindezt persze háromszor, mert mindenütt a hiányzó papírokkal szivatják és küldik vissza.
Mindent elmondtak, leírtak, mit kell tennem és zökkenőmentes volt a teljes ügyintézés. Ha kérdésem, kérésem volt, szakszerű válaszokat kaptam és azonnali intézkedést. Szerintem kifejezetten profi a szervezésük!