mikrobeee Creative Commons License 2005.10.18 0 0 1445
Kedves iPod Felhasználók! Egy nagy segítséget szeretnék kérni, mert egyszerűen nem boldogulok egy dologgal. Mivel iPod vásárlás előtt állok igyekszem rendbetenni az MP3-mas könyvtáramat és rendszerezgetni a dolgaimat, hogy mire megérkezik a kicsike egyszerű legyen keresgélnem a cuccok között. És természetesen ki is próbáltam pár software-t amivel a feltöltéseket el lehet végezni (iTunes, Winamp pro 5.1, vPod) és tapasztaltam egy jelenséget amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Tehát - Nagy Depeche Mode rajongó lévén megvan az összes Depeche Mode album, szépen egy könyvtárba másolva, albuonként, évszám szerint sorba rakva, rendszerezve. Amikor hozzáadom ezt az albumgyüjteményt a lejátszási listához, minden album szépen megjelenik, kivéve egyet! Arra az egyre mindegyik a fent említett programok közül azt írja, hogy "unknown" akár mit is csinálok vele. És ezt eljátsza más könyvtárakkail is. Magyarán az a rendszerezési "elv", amit az iTunes és a többi használ, azaz, hogy előadó-album-szám csíme stb alapján sorba teszi a zenéket, nem működik bizonyos könyvtárak esetében, noha azok látszólag pontosan ugyanúgy néznek ki mint a többi... Az idegeim elég gyengék már...:))) Pláne, hogy alig várom már a videos iPod-om...:)))
Szóval ha valaki Windows alatt használja a szerkezetet és tud erre valami megoldást, kérem segítsen nekem, mert egyszerűen nem jövök rá a hibára! Bocs a hosszú bejegyzésért!