Elnézést, hogy csak így másoltam be, de a fordításra nem volt időm:-)
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/snooker/4349394.stm#
Eme oldalon a videóknál meghallgathatod a Steve Davis interjút (sajnos csak angolul :-)), és a díjátadáskor kezdődő fújolást, fütyülést is, erre kell majd kattintanod:
Interview: Ronnie O'Sullivan
03:09 mins [Audio]
felhívom figyelmed Ronnie arcának és tekintetének elfelhősödésére, majd hirtelen távozására is.
Most rohanásban vagyok úgyhogy tényleg csak egy rövid magyar "fordítás" az én szavaimmal: a szurkolóknak kicsit elegük lett abból, hogy kifizetnek egy rakást pénzt azért, hogy lássák a kedvencüket, úgy, hogy az valóban belead mindent és úgy játszik ahogy az elvárható tőle, és megunták a meccsek utáni olyan nyilatkozatokat, hogy: - és ez most tényleg az én szavaim lesznek - ...szarul játszottam de még így is nyertem..., unatkoztam végig..., inkább otthon ültetném a bokrokat a kertemben..., nincs is kedvem már játszani... a szívem más nincs benne a játékban... inkább pool-oznék stb...
Egyébként a snooker nagy hajtóerő az angol tanuláshoz ;-), én most azért járok munka mellett heti 12 órában suliba, hogy minél pontosabban értsem, a kommentátorokat és el tudjam olvasni a Guardian, Telegraph, Sportin Life cikkeit és a nyilatkozatokat a snooker-es oldalakon:-)